Zonette
Privatlivspolitik
Denne oversættelse er en hjælp; det er den engelske privatlivspolitik, der gælder. Senest opdateret 1. oktober 2026.
Den korte version
Zonette indsamler intet, sender intet og har ingen netværksadgang.
Hvad der gemmes, og hvor
I appens eget lager på din enhed (på Mac i dens sandkassecontainer): dine byer, de navne, du giver dem, og dine indstillinger. På Mac lægger appen til widgetten også hver bys navn, tidszone og placering i en appgruppe, et lagerområde, som kun Zonette og dens widget kan bruge. På iPhone og iPad er der ingen appgruppe: hver widget gemmer de byer, du vælger til den, i sine egne widgetindstillinger. På Android gemmer appen hver widgets byer sammen med dens egne indstillinger. Ligesom andre appdata kan alt dette indgå i din enheds egen sikkerhedskopi, fx Time Machine, iCloud-sikkerhedskopi eller Androids sikkerhedskopi, hvis du bruger en. Når du sletter appen, fjernes de.
Din kalender
Kun hvis du slår Vis mine næste begivenheder til, beder Zonette systemet om adgang til dine kalendere. Derefter læser den titel, tidspunkt og farve for dine næste begivenheder, på din enhed, for at vise dem med deres tid i dine byer. Den ændrer aldrig en begivenhed, gemmer dem aldrig og sender dem aldrig nogen steder hen.
Hvor det sendes hen
Ingen steder. På Mac har Zonette ingen netværksrettighed (entitlement), hvilket betyder, at macOS selv ikke lader den åbne en netværksforbindelse. På Android har den ingen internettilladelse, så Android tillader det heller ikke. På iPhone og iPad, hvor apps ikke skal have tilladelse til at bruge netværket, indeholder Zonette ingen kode, der forbinder til det. Listen over byer og kortet er en del af appen. Der er ingen server, ingen analyse og ingen konto.
Kontakt
Spørgsmål om denne politik eller om noget andet: khangazun@gmail.com.